Jurgen Klopp zamjenom priznao da je Sadio Mane trebao dobiti crveni karton

Srijeda, 19. veljače 2020. 12:29 Napisao/la  SC

Svakome tko je gledao utakmicu bilo je jasno da oni crvenim kartonom pokušavaju izbaciti Manea iz utakmice, kazao je Klopp

Vrsaljko i Mane
Vrsaljko i Mane

Šime Vrsaljko odigrao je vrhunsku utakmicu u dresu Atletica, hrvatski reprezentativac na terenu izgleda kao da nije morao dugo pauzirati nakon operacije križnih ligamenata:

- Ne volim govoriti o pojedincima, ali moram o Šimi protiv Liverpoola. Nije spreman, ali protiv europskog prvaka je igrao sa srcem i ostavio ga na terenu, kazao je Diego Simeone.

Vrsaljko je igrao protiv Manea, jednog od najboljih napadača današnjice.

Nije se Mane baš naigrao u situacijama jedan na jedan, a povrh toga senegalski napadač dvaput je rukom nasrnuo na Vrsaljka tako da je prvi put dobio žuti karton (40) i da je drugi put (45) trebao dobiti drugi žuti karton.

Nije ga dobio samo zahvaljujuće nedosljednom sucu, što je trener Jurgen Klopp shvatio kao dar kojega nije smio odbiti.

Nakon utakmice Klopp je ovako opisao što se dogodilo u 45. minuti, kada je Mane rukom zahvatio po licu Vrsaljka koji je gestakulacijom (pre)naglasio kontakt:

- To je svakako dio nogometa, ali meni se to ne sviđa. Svakome tko je gledao utakmicu bilo je jasno da oni crvenim kartonom pokušavaju izbaciti Manea iz utakmice. Šteta, jer je Mane dobro odigrao prvo poluvrijeme. Toliko toga se dogodilo... Teško je bilo suditi ovu utakmicu u ovakvoj atmosferi. Nakon 30 minuta su trojica njihovih igrača bila na travi kako bi uzeli zrak. Zanimljivo je i da je naš napadač dobio žuti karton, a ne znam jesu li oni imali ijedan karton na cijeloj utakmici, kazao je Klopp nakon utakmice.

Što god govorio, onoga trenutka kada je odlučio da Mane neće igrati u drugom dijelu, Klopp je priznao da je Senegalcu oprošten prekršaj za isključenje.

U drugom poluvremenu igrao je Origi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.