ŠAHTAR - REAL MADRID Rafa Benitez: Nemam nikakvih problema s Cristianom Ronaldom

Srijeda, 25. studenog 2015. 13:52 Napisao/la  sc

 Da mi igrači ne vjeruju ne bismo 14 utakmica odigrali bez poraza, niti bismo se plasirali u daljnji krug natjecanja u Ligi prvaka, kaže Benitez


Nogometaši Real Madrida večeras (20.45) igraju protiv Šahtara, utakmica 5. kola Lige prvaka ništa ne odlučuje u Skupini A budući da su Real Madrid i PSG osigurali nastupe u završnici Lige prvaka.

Međutim, momčad Real Madrida večeras igra pod pritiskom teškog poraza (0:4) u El Clasicu nakon kojega su navijali tražili odlazak trenera Rafe Beniteza i predsjednika Florentina Pereza. Predsjednik je iskazao podršku treneru, koji tvrdi da nema problema s igračima predvođenih Ronaldom:

- Nemam nikakvih problema s Ronaldom. On je veliki igrač, njegova je uloga ključna u našoj momčadi. Da mi igrači ne vjeruju ne bismo 14 utakmica odigrali bez poraza, niti bismo se plasirali u daljnji krug natjecanja u Ligi prvaka, kaže Benitez.

Real Madrid nema pravo na pogrešan korak protiv Šahtara. U slučaju neuspjeha Real Madrid neće pretrpjeti veliku štetu, ali Benitez odavno ne radi spokojno:

- Kritike me smetaju kao navijača Real Madrida. Ne mogu kontrolirati što ljudi govore, fokusiran sam na svoj posao. Dugo sam u ovom poslu i uvjeren sam da dva poraza ne mogu utjecati na napredak koji smo ostvarili. Predsjednik Perez dao nam je podršku, pružio nam je ruku, moramo je čvrsto prihvatiti i ostati zajedno, govori Benitez.

Liga prvaka, 5. kolo (20,45):

A: Shakhtar - Real Madrid, Malmo - PSG

B: CSKA Moskva - Wolfsburg (18), Man. Utd. - PSV

C: Astana - Benfica (16), Atlético - Galatasaray

D: Juventus - Man. City, Borussia (M) - Sevilla

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.