Luka Modrić: Sada nije vrijeme za dublje analize, Carlo Ancelotti zaslužuje nastaviti raditi

Četvrtak, 18. svibnja 2023. 08:06 Napisao/la  SC

Luka Modrić odigrao jednu od najslabijih utakmica u karijeri na tako visokoj razini Lige prvaka

Luka Modrić: Sada nije vrijeme za dublje analize,  Carlo Ancelotti zaslužuje nastaviti raditi

Luka Modrić na Etihadu je odigrao jednu od najslabijih utakmica u karijeri na tako visokoj razini Lige prvaka, hrvatski veznjak bio je nezamjetan, nije izravni krivac za pogotke, ali je kod oba pogotka Bernarda Silve trebao bolje taktički reagirati.

- To je sport, ponekad pobijediš, a ponekad izgubiš. City je zaslužio prolazak u finale. Nismo bili dobri. Htjeli smo, dakako, odigrati bolje, no City je bio superioran. Trebamo im čestitati i to je to. Kada se izgubi, ovdje to je velika stvar, itekako sam svjestan toga. Znam da nas mnogi sada kritiziraju, no tu smo. S time se trebamo znati nositi. Kritika nas neće dotući. Prihvaćamo konstruktivnu kritiku, rekao je Modrić nakon poraza od Manchester Cityja.

Nije to bio običan poraz (0:4)!

Real Madrid neugodno je iznenadio (pre)slabim intezitetom, uz svo poštovanje prema igri Manchester Cityja, dojam je da madridska momčad sastavljena od prekaljenih igrača najviše klase nije bila spremna za uzvratnu utakmicu.

- Sada nije vrijeme za dublje analize. Ova ekipa još puno toga može dati, kazao je Modrić.

Jano da nakon onako sramotne igre pozicija Carla Ancelottija nije više čvrsta:

- Smatram da trener treba ostati. Nemam nikakvu dvojbu treba li ostati jer je sve osvojio od kada je došao ovdje. Prošla sezona je bila nevjerojatna, ova je također bila sjajna do Svjetskog prvenstva u Kataru, a zatim smo doživjeli poraz u prvenstvu što nismo htjeli, no to je nogomet. Do utakmice na Etihadu bili smo dobri u Ligi prvaka, a osvojili smo i Kup. Ancelotti je zaslužio nastaviti raditi zbog svega što je ostvario, zbog svega što radi i zbog svog iskustva, zbog kvalitete. Igrali smo dobro dosad pa sada nije potrebno raditi dramu iz ovog. Potrebno je dovršiti sezonu na najbolji mogući način, kazao je Modrić.

Modrićevu izjavu poslušajte OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.