Ronaldo ponovo na Old Traffordu, Ferguson smislio planove kodnih naziva Mačeta i Mitraljez!

Ponedjeljak, 04. ožujka 2013. 13:58 Napisao/la  SC

Ronaldo ima 28 godina, na vrhuncu je karijere. Idućih četiri, pet sezona zahvaljujući fantastičnim fizičkim predispozicijama bit će najbolji. Sada je bolji igrač nego što je bio kada je igrao za nas jer je stariji, kaže Ferguson

Cristiano Ronaldo u utorak se vraća na Old Trafford, gdje je proveo šest sezona i stekao reputaciju jednog od najboljih igrača današnjice. U uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Ronaldo će na Old Traffordu predvoditi momčad Real Madrida, koja nakon prve utakmice (1:1) protiv Manchester Uniteda zaostaje za jedan pogodak u gostima.

Unatoč velikom zanimanju za utakmicu dvije ponajbolje europske momčadi, u fokusu zanimanja ipak je Ronaldov povratak na mjesto sreće. Navijači Manchester Uniteda nikada nisu izgubili nadu da će Ronaldo jednog dana opet odjenuti crveni dres.

- Ništa ne upućuje na to da će se Ronaldo vratiti na Old Trafford. Onoliko koliko sam upoznat, nema ama baš nikakvih naznaka da bi se mogao vratiti. Ronaldo još ima dvije godine ugovora s Real Madridom i sve upućuje na to da će potpisati novi ugovor. Njegov agent igra neke svoje igre, mislim da ne teba gajiti lažne nade, kaže Alex Ferguson, menadžer Manchester Uniteda koji je otkrio i afirmirao Ronalda.

- Ronaldo će imati dobar tretman u utorak. Svi naši bivši igrači, posebice oni koji su dali veliki obol našem klubu, imaju dobar tretman kada se vrate na Old Trafford. Ronaldo ima 28 godina, na vrhuncu je karijere. Idućih četiri, pet sezona zahvaljujući fantastičnim fizičkim predispozicijama bit će najbolji. Sada je bolji igrač nego što je bio kada je igrao za nas jer je stariji, kaže Ferguson.

Koliko Ferguson cijeni Ronalda najbolje ilustrira njegov sarkastični odgovor na pitanje kako u utorak zaustaviti najboljeg igrača Real Madrida.

- Imam plan koji se zove Mačeta! A plan B se zove Mitraljez!, kaže Ferguson.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.