NA ULICAMA MADRIDA

Real (M) proslavio titulu europskih prvaka

Nedjelja, 25. svibnja 2014. 15:31 Napisao/la  SC

Slavlje je predvodio junak finala Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo natjerao Luku Modrića da pjeva: Campeones, Campeones...

Nogometaši Reala u šest ujutro su se vratili u Madrid, gdje su dočekali tisuće navijača. Središnja proslava desete titule europskih prvaka održala se na Plazi de Cibele kojom je prodefilirao autobus na kojem se isticao natpis Prvaci, deseti naslov. Igrači su si dali oduška, opustio se čak i poslovično suzdržani Carlo Ancleotti

Slavlje je predvodio junak finala Sergio Ramos, a nakon njega mikrofona se uhvatio Cristiano Ronaldo! Nakon klasične uzrečice 'Hala Madrid', veliki Portugalac je natjerao Luku Modrića da pjeva 'Campeones, Campeones' ispred tisuća euforičnih navijača. Arbeloa je najavio da će Luka Modrić na pripreme reprezentacije otići ošišan!

- Pogodak koji sam postigao za 1:1 nije samo moj gol. To je pogodak svih navijača Real Madrida koji su bili uz nas do samog kraja. Ne mogu vam uopće opisati svoje osjećaje. Kreirali smo povijest i pobijedili jednu izvanrednu momčad, koja je zasluženo osvojila naslov prvaka Španjolske. Zagrljaj s Ikerom Casillasom je zagrljaj za sve naše navijače, rekao je Sergio Ramos, strijelac izjednačujućeg pogotka u 93. minuti.

Ronaldo očigledno nije bio spreman, ali je ipak postigao 17. pogodak u Ligi prvaka. U 120. minuti pogodio je iz kaznenog udarca koji je sam izborio:

- Zaslužili smo ovu pobjedu jer smo bili bolja momčad. Oni uopće nisu imali nikakve prilike za pogodak. Naprosto smo bili bolji. Ovo je nogomet, ponekad do pobjede stignete u zadnjim minutama. To se dogodilo u ovoj utakmici. Atletico zaslužuje čestitke za odličnu sezonu, rekao je Ronaldo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.