Potencijalna skupina: Dinamo čeka Barcelonu, Manchester City i PSG!

Srijeda, 29. kolovoza 2012. 12:52 Napisao/la  SC

Iako u prvoj jakosnoj skupini nema slabih imena, Dinamu bi s obzirom na trenutnu formu najviše odgovarao Arsenal, dok bi Braga bila dobar izbor iz druge jakosne skupine, a Kopenhagen iz treće, no Danci još moraju protiv Lillea potvrditi prolaz

Dinamo je drugu sezonu ušao u Ligu prvaka, sada treba pričekati ždrijeb koji je na rasporedu u četvrtak i protivnike protiv kojih će modri odmjeriti snage. Hrvatski predstavnik će se u ždrijebu naći u četvrtoj jakosnoj skupini i protiv tih klubova ne može igrati. Na popisu su Malaga, Galatasaray, Celtic/Helsingborg, Borussia Dortmund, BATE Borisov, Montpellier i Nordsjaelland.

Klubovi u prve tri skupine su potencijalni protivnici, tako da u jednoj kombinaciji zagrebački klub se može naći čak u skupini s Barcelonom, Manchester Ciytjem i PSG-om! Naravno, u Maksimir bi ponovo mogao doći Real Madrid, kojega je nedavno pojačao Luka Modrić.

Iako u prvoj jakosnoj skupini nema slabih imena, Dinamu bi s obzirom na trenutnu formu najviše odgovarao Arsenal, dok bi Braga bila dobar izbor iz druge jakosne skupine, a Kopenhagen iz treće, no Danci još moraju protiv Lillea potvrditi prolaz.

Naravno, kombinacija je jako puno, a treba uzeti u obzir da se večeras čeka još pet putnika u Ligu prvaka.

Na rasporedu su uzvratne utakmice Cluj - Basel (2:1), Celtic - Helsingborg (2:0), Fenerbahče - Spartak Moskva (1:2), Dinamo Kyiv - Borussia M. (3:1), Lille - Kopnehagen (0:1), tako da će se tek večeras znati puni sastavi jakosnih skupina.

SKUPINE

Prva jakosna skupina: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern, Real Madrid, Arsenal, Porto, Milan.

Druga jakosna skupina: Valencia, Benfica, Šahtar, Zenit, Schalke, Manchester City, Sporting Braga, Dinamo Kijev/Borussia (M).

Treća jakosna skupina: Olympiakos, Ajax, Cluj/Basel, Anderlecht, Juventus, Kopenhagen/Lille, Spartak Moskva/Fenerbahče, PSG

Četvrta jakosna skupina: Malaga, Galatasaray, Celtic/Helsingborg, Borussia Dortmund, BATE Borisov, Dinamo, Montpellier, Nordsjaelland.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.