POGLEDAJTE Zinedine Zidane smatra da je ljepši njegov pogodak Leverkusenu

Srijeda, 04. travnja 2018. 09:41 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

 

Pobjeda Real Madrida protiv Juventusa (3:0) u Toriu pala je drugi plan zbog pogotka Cristiana Ronalda o kojemu bruji sportska javnost.

Fizička bravura u 64. minuti i savršeni pogodak "škaricama" tema je broj jedan nakon utakmice:

- Sjajan gol. Što da kažem, fantastično! Nisam očekivao da ću zabiti takav pogodak, ali hajmo mi pričati o utakmici. Mislim da smo odigrali sjajnu utakmicu. Zabili smo tri pogotka Juventusu koji je odlična momčad. Odigrali smo dobro i naravno da sam sretan. Pomogao sam svojoj momčadi. Zabio dva gola. Odlična večer, rekao je Ronaldo.

Oglasili su se bivši i sadašnji suigrači, protivnički igrači, evo dvije reakcije:

- Sad možeš napustiti Zemlju i otići igrati na Mars. Ovdje si sve napravio, poručio je bivši Realov branič Arbeloa na Twitteru.

- To je gol s Playstationa, rekao je branič Juventusa Andrea Barzagli.

Struka također nije mogla ostati nijema:

- Buffon i Chiellini su pogriješili kod tog drugog gola, ali zabio je fantastično. Mislim da je najbolji napadač na svijetu, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

- Ja možda jesam Realov trener, ali istovremeno volim nogomet i prirodna je reakcija slaviti takav gol. Buffon je u pravu, takvim igračima treba samo skinuti šešir. Messi i Cristiano Ronaldo su dobri kao Pele i Maradona, objasnio je Zinedine Zidane divljenje nakon fantastičnog pogotka.

Nekada najbolji igrač na svijetu ipak ima određenu rezervu kada uspoređuje svoj gol protiv Leverkusena u finalu Lige prvaka:

- Možete usporediti ta dva gola. Moj je ljepši, ali ovaj je svježiji. Možemo reći da je to jedan od najljepših pogodaka u povijesti nogometa, ne toliko lijep kao moj, ali..., rekao je Zidane uz smiješak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.