Pep Guardiola: Možemo napisati knjigu o mojoj ostavštini, neće mi suditi Liga prvaka

Utorak, 16. svibnja 2023. 17:58 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola ovako je najavio uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida na Etihadu u srijedu:

- Dolazili smo do polufinala puno puta, nismo glupi, znamo koliko je važna utakmica u srijedu. Rekao sam igračima da žive u trenutku, da uživaju u njemu. Sretni smo. Sve je u našim rukama, na nama je, ne moramo učiniti ništa posebno, samo budimo svoji i dajmo sve od sebe. Što god se dogodilo, zahvalit ću momčadi što nas je ponovno dovela ovdje. Imamo sjajnu generaciju igrača. Zabili smo mnogo golova i osvojili mnoga priznanja. Možda možemo napisati knjigu o mojoj ostavštini, ali neće mi suditi Liga prvaka. Imali smo sjajne trenutke i igrali odličan nogomet. U finalu smo FA kupa i jedna nas utakmica dijeli od osvajanja Premiershipa, ali moramo igrati bolje od Reala. Moramo to učiniti kako treba, a ne samo željeti. Smireno, to je jedino što moramo učiniti i to je sve što smo radili ovih godina. Moramo biti bolji nego na Bernabéuu da dođemo do finala, kazao je Guardiola.

Prva utakmica završila je 1:1.

Guardioli na klupi Manchester Cityja nedostaje još samo trofej pobjednika Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.