Otkriveno što su Pep Guardiola i Kevin De Bruyne vikali jedan drugome

Četvrtak, 18. svibnja 2023. 15:55 Napisao/la  SC

 De Bruyne odigrao još jednu vrhunsku partiju, verbalni sukob ponajboljega igrača Cityja i trenera Pepa Guardiole postao hit

Otkriveno što su Pep Guardiola i Kevin De Bruyne vikali jedan drugome

Manchester City neočekivanom lakoćom nadigrao je Real Madrid, uvjerljiva pobjeda (4:0) mogla je biti uvjerljivija s obzirom kako je City dominirao.

Kevin De Bruyne odigrao je još jednu vrhunsku partiju, dvaput je pokrenuo akcije za pogotke, odigrao je nekoliko sjajnih poteza.

Unatoč tome medijima je nakon utakmice daleko bio zanimljiviji verbalni sukob ponajboljega igrača Cityja i trenera Pepa Guardiole.

Odmah nakon utakmice objavljen je video-zapis sukoba koji možete vidjeti OVDJE

Nakon što su analizu sukoba odradili video-forenzičari, otkriveno je što su Guardiola i De Bruyne dovikivali jedan drugome nakon što je belgijski veznjak pogriješio:

- Dodaj loptu, dodaj loptu, vikao je Guardiola

De Bruyne je nervozno reagirao u aktivnoj poziciji na terenu:

- Šuti, šuti!, viknuo je svom treneru.

Treba naglasiti da je u tom trenutku City vodio 2:0 i potpuno dominirao!

Kada je De Bruyne izlazio iz igre s tribina se prolomio pljesak, Guardiola je zagrlio De Bruynea, koji nije naš srdačno uzvratio.

Malo trenera na svijetu ima privilegiju prigovarati najboljim igračima na svijetu!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.