Olić nakon Marseillea: Na prvi april sam saznao da sam u postavi, mislio sam da se trener šali

Srijeda, 04. travnja 2012. 12:15 Napisao/la  SC

Bio sam iznenađen kada sam čuo da sam u prvoj postavi. To sam saznao na prvi april, mislio sam da se trener šali samnom, rekao je Olić

Ivica Olić protiv Marseillea pokazao je da itekako ima još puno toga za reći. Dva pogotka bila su najbolji dokaz da hrvatski reprezentativac nije zaboravio tresti mreže.

- Bio je to sjajn osjećaj. Već dugo nisam igrao u Ligi prvaka. Bio sam iznenađen kada sam čuo da sam u prvoj postavi. To sam saznao na prvi april, mislio sam da se trener šali samnom, rekao je Ivica Olić u razgovoru za njemačke medije. Naravno da je glavno pitanje gdje je će hrvatski reprezentativac igrati iduće sezone.

- U ovom trenutku sve opcije su otvorene. Nisam još donio konačnu odluku. Imamm ugovor s Bayernom, ne znam da li ću ostati, dodao je Olić.

- Wolfsburg je pokazao da je jako zainteresiran. Za mene to je jako ozbiljna ponuda i jedna od najvjerojatnijih opcija ako napustim Bayern. To je klub u kojem bi dobio veću minutažu, a uvijek sam govorio da želim samo igrati, dodao je Olić koji je jedino prekrižio odlazak u SAD.

- U razgovoru smo načelno dogovorili da mogu otići na ljeto. Nadam se da ću u travnju već donijeti odluku gdje ću igrati iduće sezone. Sigurno je da ne idem u Sjedinjenje Američke Države, još se osjeća dobro, tako da za tu opciju ima vremena. Još uvijek se vidim u najboljim ligama Europe, rekao je Ivica Olić.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.