Ole Gunnar Solskjaer odbio odgovoriti na pitanje o svom statusu: To ne želim komentirati!

Četvrtak, 05. studenog 2020. 10:39 Napisao/la  SC
Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer odbio je odgovoriti na pitanje može li ostati bez posla nakon poraza Manchester Uniteda od Basaksehira u srijedu u Istanbulu.

Nakon nedjeljnog poraza od Arsenala Roy Keane izjavio je da bi Solskjaera igrači mogli stajati posla, a ta je teza dodatno dobila na težini upravo u Istanbulu.

Ne želim to komentirati. Ovo je tek početak sezone, razna mišljenja su stalno prisutna. Doveden sam da radim svoj posao u klubu i zajedno sa svojim suradnicima radim ga najbolje što mogu, izjavio je Solskjaer, koji je igrače pozvao da u subotu protiv Evertona svojom igrom odgovore kritičarima.

- Posljednja dva rezultata bila su udarac, jedini način na koji bih mogao odgovoriti, a nadam se da i igrači tako misle, je Everton. Naravno da to neće biti lako, ali mi je drago da već u subotu imamo novu utakmicu. U Istanbulu nismo odradili ono što smo morali i to je moja odgovornost. Nedostatak komunikacije i nedostatak dobrih odluka. Naravno da ne bismo trebali primati golove kakve smo primili protiv Basaksehira i naravno da sam razočaran rezultatom. Ali odabrali smo momčad za koju smo smatrali da će pobijediti, zaključio je Solskjaer.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.