NOVI VIDEO MODRIH

Igrači snimili "Nabrijavanje za PSG"

Utorak, 23. listopada 2012. 12:07 Napisao/la  SC

Pitanje je da li će snimiti video i ako PSG napusti Maksimir s tri boda u džepu? Ili se tada može očekivati neka parodija?

Nogometašima Dinama očito se svidjelo snimanje video uradaka pa su pred ogled s PSG-om u Ligi prvaka odlučili snimiti još jedan. Pod naslovom nabrijavanje za PSG krije se sedamnaest sekundi koje su vjerojatno zamišljene kao novi poziv navijačima da dođu na utakmicu. Prvi video očito nije donio rezultata budući da je zasad prodano oko šest tisuća ulaznica, a u klubu su vjerojatno očekivali pun stadion.

Sada su plavi dečki odlučili pokazati da u svlačionici vlada dobra atmosfera. Pitanje je da li će snimiti video i ako PSG napusti Maksimir s tri boda u džepu? Ili se tada može očekivati neka parodija?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.