Jurgen Klopp: Nije mi jasno što je sudac radio?! Bio je čisti prekršaj na Maneu

Srijeda, 07. travnja 2021. 09:01 Napisao/la  SC

Brych je poznat po tome da izbjegava VAR na što su posebno bili ogorčeni u Real Madridu zbog dvije sporne situacije nakon što su ostali ležati Modrić i Benzema.

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Liverpool je izgubiod Real Madrida (1:3) utakmicu koju su obilježile loše reakcije braniča momčadi Jurgena Kloppa.

Njemački trener nakon utakmice posebno je bio kritičian prema sucu Felixu Brychu:

- Nije mi jasno što je radio večeras. Bio je čisti prekršaj na Maneu, a on je prema njemu prišao kao da je simulirao i svaki idući put kada bi Mane pao on nije ni trepnuo, nije pravedno i to sam mu i rekao nakon susreta. Ipak, nije sudac taj zbog kojeg smo izgubili utakmicu. Ako želite proći u polufinale onda to morate i zaslužiti. Bili smo loši, nismo napravili dovoljno kako bi Realu stvoirili probleme. Ali, ovo je tek prva utakmica, još uvijek postoji nada u prolaz. Stizalo se i 0:3 i ponoviti ona utakmica kada je Liverpool stigao Barcelonu, može, kazao je Klopp.

Brych je poznat po tome da izbjegava VAR na što su posebno bili ogorčeni u Real Madridu, domaćini smatraju da je sudac barem morao pogledati dvije sporne situacije u kaznenom prostoru nakon što su ostali ležati Modrić i Benzema.

U oba je slučaja kontakti su bili evidentni.

Kloop je inače u pravu kada tvrdi da je Real Madrid postigao pogodak nakon što Brych nije dosudio prekršaj nad Maneom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.