Neymar: Nije normalno da priče iz svlačionice izlaze u medijima!

Ponedjeljak, 13. veljače 2023. 22:32 Napisao/la  SC

Nadam se da će naći motiv prije utakmice protiv Bayerna, a neće biti dovoljan samo motiv, kaže Thierry Henry o PSG-u

Neymar
Neymar

U utorak se nastavlja najtecanje u Ligi prvaka, na rasporedu su prva dva susreta osmine finala.

Od 21 sat igraju Milan - Tottenham i PSG - Bayern.

U središtu pozornosti je utakmica u Parizu, gdje igraju dvije momčadi koje slove favoritima za pobjednika Lige prvaka.

Kylian Mbappe i Leo Messi počeli su trenirati s momčadi, obojica su izbivala zbog ozljeda.

Obojica će biti u sastavu, vjerojatno neće moći odigrati cijelu utakmicu, ali spektakl je zajamčen čim su na terenu.

Dok su Messi i Mbappe izbivali, francuski mediji zabavljali su se s Neymarom, koji je navodno bio u središtu  žestokih svađa u svlačionici.

PSG je izgubio u kupu od Marseillea i u prvenstvu od Monaca, jasno da atmosfera nije dobra:

- Dogodila se mala rasprava, nismo se složili oko nekih stvari. To nam se događa svaki dan, ali sve ih volim. To je isto kao s mojom djevojkom. Nogomet nije samo ljubav, nije samo prijateljstvo. Postoji poštovanje, ali se dogodi da dođe do rasprava. Nismo navikli gubiti, naravno da nas to uznemirava. To je dio procesa poboljšanja. Ponekad laž ono što iz svlačionice izađe u tisku i obiđe svijet. Događa se da glasine izađu u ključnim trenucima sezone. Moramo vidjeti što se događa, nije normalno da  priče iz svlačionice izlaze u medijima, to mora ostati među nama. Moramo hodati zajedno. Jamčim vam da su mnoge informacije pogrešne, a neke su istinite, kazao je Neymar na konferenciji za novinare.

Thierry Henry nadolio je ulje na vatru, legendarni francuski napadač smatra da PSG nije u ovom trenutku dorastao Bayernu.

- To je što su igrali protiv Monaca stvarno je bilo ništa. Sada je na njima da odgovore Bayernu. Postavljamo si pitanja, ali samo oni znaju odgovore. Nije lako treneru pronalaziti rješenja. Nadam se da će naći motiv prije utakmice protiv Bayerna, a neće biti dovoljan samo motiv, kaže Henry.

PSG ima samo jedan cilj, trener Christophe Galtier svjestan je da će postati uspješan samo ako osvoji pokal pobjednika Lige prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.