Navijači Barcelone zbog Lea Messija vrijeđali pogrešnog predsjednika

Ponedjeljak, 15. veljače 2021. 22:36 Napisao/la  SC

Arapi izigrali Financijski Fair Play i pokazali koliko drže do UEFA-e, kada je organizator SP 2022 u Kataru potpisao s Neymarom ugovor o marketinškoj promociji vrijedan 222 mil. eura

Daj milijun eura!
Daj milijun eura!

Barcelona i PSG u utorak (21) na Camp Nou igraju prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, istodobno u Budimpešti počinje utakmica između RB Leipziga i Liverpoola.

Voljom ždrijeba, Liga prvaka nastavlja se utakmicom dvaju klubova koji zadnjih nekoliko mjeseci ne silaze s naslovnica zajedno s Leo Messijem.

Messi je ljetos neuspješno pokušao otići iz Barcelone, samo su dva kluba na svijetu mogla platiti igrača koji će za četiri godine u Barceloni zaraditi pola milijarde eura!

Oba se financiraju arapskim novcem, Manchester City i PSG jedino Financijski Fair Play donekle ograničava u ulaganjima.

Basnoslovno bogatstvo Nassera Al-Khelaifija nije baš u modi u Barceloni ovih dana!

Iza vlasnika PSG-a stoji dinastija Al-Thani koja vlada Katarom oko 150 godina, njezino bogatstvo ne može vjerodostojno procijeniti ni Forbes.

Po dolasku u Barcelonu u ponedjeljak, Al-Khelaifija brutalno su izvrijeđali navijači Barcelone.

Većina povika ozlojađenih navijača Barcelone ispred hotela PSG-a nije za objavu, oni nešto pristojniji vikali su: Pusti Messija na miru, lopove!... Daj mi milijun dolara!...

PSG je Barceloni već oteo jednu zvijezdu.

Neymar je postao najskuplji igrač na svijetu kada je Barceloni sam platio 222 mil. eura, koliko je iznosila klauzula o fiksnoj odšteti.

Arapi su izigrali Financijski Fair Play i pokazali koliko drže do UEFA-e, kada je organizator SP 2022 u Kataru potpisao s Neymarom ugovor o marketinškoj promociji vrijedan 222 mil. eura.

Isti prema vještacima nije mogao vrijediti više od 3 mil. eura.

Neymar je na taj način stekao 222 mil. eura kojima je kao privatna osoba platio Barceloni točno onoliko koliko je trebalo da bi kao slobodan igrač u PSG formalno otišao bez odštete.

Što je najgore, Messi će na kraju ove sezone moći otići kao slobodan igrač bez da itko Barceloni plati jedan cent.

Možda su navijači Barcelone u ponedjeljak vrijeđali pogrešnog predsjednika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.