Jose Mourinho zadovoljan: To je to, vratio se DNA moje momčadi!

Srijeda, 19. rujna 2012. 11:08 Napisao/la  SC

Real Madrid može izgubiti utakmicu, Mourinho može izgubiti utakmicu. Moji igrači mogu izgubiti utakmicu, ali samo ako igraju kao protiv Cityja, objasnio je zadovoljni Mourinho

Fenomenalna predstava na stadionu Santiago Bernabeu nikoga nije ostavila ravnodušnim. Najmanje trenera Reala Jose Mourinha koji je tijekom proteklih dana proživljavao teške trenutke. Nakon četiri prvenstve kola njegova se momčad praktički oprostila od obrane naslova, dok je na otvaranju Lige prvaka City opasno prijetio da iz Madrida uzme puni plije.

Ipak, ukazao se Cristiano Ronaldo i golom u posljednjim trenucima razgalio svojeg trenera, koji je na travnjak uklizao kao da je on sam zabio pobjedonosni pogodak.

- Real Madrid može izgubiti utakmicu, Mourinho može izgubiti utakmicu. Moji igrači mogu izgubiti utakmicu, ali samo ako igraju kao večeras. Mogli smo i izgubiti, a ja bih bio ponosan. Međutim, ne smijemo gubiti utakmice kao što smo učinili protiv Seville i Getafea, objasnio je zadovoljni Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.