Jose Mourinho nakon remija protiv Borussije: Zabili smo tri gola, a priznata su nam dva!

Srijeda, 07. studenog 2012. 13:08 Napisao/la  SC

Osvajao sam Ligu prvaka i kada sam bio drugi u skupini, objašnjava trener Reala, koji je u poluvremenu utakmice s Borussijom zamjenio blijedog Luku Modrića

Skupina smrti kako su je nakon ždrijeba okarakterizirali novinari niti u 4. kolu nije razočarala. Oba dvoboja skupine D okončana su identičnim rezultatom 2:2. Najzadovoljniji mogu biti nogometaši Borussije Dortmund, koji su Santiago Bernabeu napustili neporaženi, napravivši veliki korak prema prvom mjestu u skupini.

Najnezadovoljniji, pak, može biti Manchester City nogometaši kojega su nakon domaćeg remija s Ajaxom izgubili sve izglede za dohvat osmine finala elitnog klupskog natjecanja.

- Razočaran sam. Zabili smo tri pogotka, a priznata su nam dva. Callejom je bio odličan. Energičan i svjež. Njegov gol bio je regularan. Navijači su tijekom svih 90 minuta bili odlični, bodrili su nas cijelu utakmicu, objasnio je nakon ljepotice u Madridu trener Reala Jose Murinho, koji je tijekom poluvremena u svlačionici Reala ostavio blijedog Luku Modrića, zamjenivši ga u veznom redu s Essienom.

Unatoč tome što će teško do prve pozicije u skupinu, Specal one ne paničari.

- Osvajao sam Ligu prvaka i kada sam bio drugi u skupini, zaključio je portugalski stručnjak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.