LUKA MODRIĆ, REALOV JUNAK

Ovo je jedan od najvažnijih golova u mojoj karijeri!

Srijeda, 06. ožujka 2013. 10:28 Napisao/la  SC

 Uvijek sam bio uvjeren da je on sjajan igrač i protiv Uniteda je opet donio nešto drugačije, kaže Mourinho

Engleski i španjolski mediji natječu se u superlativima upućenim Luki Modriću. Svi su jednoglasni u ocjeni kako je hrvatski veznjak bio jedna od ključnih figura u preokretu Reala na Old Traffordu. Često osporavan nakon transfera iz Tottenhama, Modrić je u uzvratnom dvoboju osmine finala definitivno začepio usta svim kritičarima. Osim izjednačujućeg gola diktirao je igrom kraljeva, a novinari Opte izvukli su sjajan podatak vezan za Modrića. Hrvatski je internacionalac u Manchesteru odigrao 35 dodavanja, od kojih je 34 bilo uspješno (97 posto).

- Ovo je vjerojatno jedan od najvažnijih pogodaka u mojoj karijeri i silno sam sretan zbog njega. No, sretan sam i zbog naše pobjede i činjenice što smo prošli dalje, objasnio je nakon velike pobjede Modrić i nastavio:

- Iskreno, nisam najbolje vidio što se dogodilo u trenutku kada je Nani startao i dobio crveni karton. Ali, moramo uvažavati odluku suca. Pokazao je crveni i to je to. Ne znam je li bio u pravu ili ne, ali tako je odlučio. Je li nam to pomoglo? Pa, vjerojatno jest, ali mislim da bi došli do tog pogotka i da je Manchester United ostao sa svih jedanaest igrača na terenu. Mislim da smo, ukupno gledano obje utakmice, ipak zaslužili proći dalje.

Modrića je pohvalio i njegov bivši suigrač Gareth Bale koji je putem Twittera napisao kako je Luka donio prevagu. Zadovoljan je bio i Portugalac Jose Mourinho koji se često pred španjolskim medijima morao pravdati zbog Modrićevog transfera.

- Uvijek sam bio uvjeren u opravdanost dovođenja Modrića u klub. Uvijek sam bio uvjeren da je on sjajan igrač i protiv Uniteda je on opet donio nešto drugačije, jednu novu kvalitetu u našoj igri, poručio je Mourinho.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.