Liga prvaka: Katalonci osposobili Messija, Argentinac predvodi napad Barce protiv Bayerna

Ponedjeljak, 22. travnja 2013. 17:25 Napisao/la  SC

-  Messi je dio momčadi i sposoban je natjecati se, iako je to odluka trenerskog osoblja. Izvest ćemo na travnjak najbolju moguću momčad, izjavio je za klupsku stranicu sportski direktor Barcelone Andoni Zubizaretta

Oči nogometnog svijeta u utorak će biti uprte prema Bavarskoj. Na Alianz Areni (20.45) odigrat će se prvi čin polufinalnog dvoboja Lige prvaka između Bayerna i Barcelone.

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi oporavio se dovoljno od ozljede zadnje lože desne noge i prema informacijama iz katalonskog diva trebao bi nastupiti u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu.

Messi je propustio subotnji sraz španjolskog prvenstva protiv Levantea i zasad nije dobio zeleno svjetlo liječničke službe Barcelone za nastup protiv Bayerna, iako je uvršten u kadar katalonskog kluba.

- Messi je dio momčadi i sposoban je natjecati se, iako je to odluka trenerskog osoblja. Izvest ćemo na travnjak najbolju moguću momčad, izjavio je sportski direktor Barcelone Andoni Zubizaretta za Barçinu web-stranicu.

Uzvratni polufinalni ogled između Barcelone i Bayerna na Camp Nou na rasporedu je 1. svibnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.