LIGA PRVAKA Matjaž Kek: Treba nam još vremena da budemo bolji u protoku lopte

Srijeda, 12. srpnja 2017. 00:01 Napisao  I. V.

Daleko do toga da je gotovo,  kazao je menadžer velške momčadi Scott Ruscoe


Rijeka je podijedila The New Saints rezultatom 2:0 u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka, uzvratna bi trebala biti izvjesna što se tiče momčadi koja će se plasirati u iguće pretkolo:

- Zaslužena pobjeda, ostvarili smo dobar rezultat uoči uzvrata. Vidjelo se da nam treba još vremena da budemo bolji u protoku lopte i koncentraciji. U lijepom ambijentu ostvarili smo rezultat koji nam daje realne šanse u uzvratu, treba biti bolji u obje utakmice. Dobro ćemo se pripremiti za uvratnu utakmicu, rekao je Matjaž Kek koji nije morao odgovarati na novinarska pitanja.

- Trebalo nam je neko vrijeme da uhvatimo ritam, kada smo onako rano primili pogodak učinilo mi se da će nas čekati duga noć. No, nakon desetak minuta uhvatili smo ritam, fizički smo uspjeli parirati, imali smo čak i dvije prilike, ali nismo ih iskoristili, to je ono što radi razliku. Ali daleko do toga da je gotovo. Za nas je fenomenalno što smo dobro stajali na terenu, znamo da je Rijeka odlična momčad koja ne gubi utakmice, da su na Rujevici gubile bolje momčadi od nas. Igrači su pokazali karakter, ponosan sam na njih. U drugom smo dijelu promijenili formaciju da bismo bili bolji u napadu, tko zna što bi bilo da je Quigley dodao loptu.., kazao je menadžer velške momčadi Scott Ruscoe.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.