Luka Modrić najavio utakmicu protiv Manchester Cityja

Utorak, 03. svibnja 2022. 14:51 Napisao/la  SC
Luka Modrić najavio utakmicu protiv Manchester Cityja

 Luka Modrić najavio je uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja:

- Znamo što moramo napraviti. Jedva čekamo utakmicu, spremni smo i maksimalno pripremljeni za sve to što ona nosi. Jako smo uvjereni da se možemo vratiti iz zaostatka i plasirati u finale. U prvoj utakmici nismo igrali najbolje kako znamo, a svejedno smo zabili tri pogotka. Znamo našu povijest i kolike su naše kvalitete. Sve to ima itekakav utjecaj na utakmicu. Moramo pokazati da smo mi Real Madrid, najbolja momčad na svijetu. Znamo što nam je činiti na ovom stadionu, s ljudima iza naših leđa. Nikad ne odustajemo, klub nas je to naučio otkako smo ovdje došli igrati, kazao je Modrić.

Na pitanje igra li najbolju sezonu u karijeri ovako je odgovorio:

- Neka to drugi prosude. Ja sam zadovoljan sa svojim nastupima. Nikad nisam bježao od odgovornosti, volim je preuzimati. Lijepo je prisjetiti se toga da smo dosad osvojili četiri Lige prvaka s ovom generacijom i da nam sada dolazi prilika da podignemo i u petu. Sjajna smo momčad s jako dobrim igračima. Znamo da moramo biti bolji prema naprijed i u defenzivi nego što smo bili u Manchesteru. Želimo slaviti europsku titulu s navijačima na Cibelesu, nije nas tamo bilo već četiri godine. Navijači su nam puno pomogli da pređemo neke prepreke koje su bile pred nama. Nakon četiri godine opet doći pred vrata finala, to ne može biti samo zbog faktora sreće. Morali smo pokazati nešto više, karakter, snagu, zaključio je Modrić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.