Luciano Spalletti: Sada ću nazvati jednog od njih da im pokažem kako sam ih vodio!

Srijeda, 22. veljače 2023. 12:03 Napisao/la  SC

Trenera Napolija naljutili razgovori u studiju Sky Sporta o njegovu odnosu s dvojicom spomenutih igrača

Luciano Spalletti
Luciano Spalletti

Trener Napolija Luciano Spalletti zaokupio je pažnju talijanskih medija neočekivanom reakcijom nakon pobjede Napolija u Frankfurtu u Ligi prvaka.

Napoli ove sezone igra vrhunski ngomet, teško da ga itko može dostići na vrhu ljestvice Serije A, u Frankfurtu je dokazao da je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka.

Ukratko, nakon pobjede protiv Eintrachta najmanje se mogla očekivati nervozna Spallettijeva reakcija pred kamerama Sky Sporta:

- Još uvijek pričaju o Tottiju i Icardiju, pričaju o tome kako sam vodio Tottija i Icardija! Sada ću nazvati jednog od njih da im pokažem kako sam ih vodio, rekao je ljutiti Spalletti.

Trenera Napolija naljutili su razgovori u studiju Sky Sporta o njegovu odnosu s dvojicom spomenutih igrača uoči utakmice protiv Eintrachta, netko mu je očito brzo prenio informacije koje su ga toliko iznervirale da su mu pokvarile raspoloženje nakon pobjede.

Romina legenda Totti otišao je u mirovinu 2017. godine, kada je Spalletti vodio Romu.

Totti je krivio Spallettija zbog toga što u zadnjoj sezoni praktično nije igrao.

Icardi je iz Intera otišao 2019. nakon svađe sa Spallettijem i suigračima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.