Lige prvaka: Porto eliminirao Juventus s desetoricom igrača, Borussia jedva prošla

Utorak, 09. ožujka 2021. 23:50 Napisao/la  SC
Chiesa dvostruki strijelac
Chiesa dvostruki strijelac

Porto je eliminirao Juventus nakon produžetaka uzvratne utakmice u Torinu, koja je završila nedostatnom pobjedom (3:2) domaćina.

Porto se plasirao u četvrtfinale zbog više postignutih pogodaka (4:4) u gostima što je veliki uspjeh s obzirom da je od 54. minute igrao s desetoricom igrača.

Taremi je dobio dva žuta kartona za dvije minute i učinio veliku uslugu Juventusu, koji nije uspio iskoristiti prednost igrača više.

Sergio Oliveira u 115. minuti postigao je pogodak iz slobodnog udarca, Rabiot je dvije minue kasnije vratio lažnu nadu Juventusu.

Sevilla je zamalo kaznila opuštanje Borussije koja je dvama pogocima Haalanda povećala prednost iz prve utakmice na tri pogotka.

U završnici je Sevilla postignula dva pogotka i stigla nadomak produžetaka, Ivan Rakitić asistirao je za drugi En Nesyrijev pogodak.

Uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka: Borrusia Dortmund - Sevilla 2:2 (3:2) (Haaland 35, 54-11m/En Nesyri 69-11m, 90+6), Juventus - Porto 3:2 (1:2) (Chiesa 49, 63, Rabiot 117/Sergio Oliveira 19-11m, 115)
* u zagradama rezultati prvih utakmica

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.