Liga prvaka: Zlatko Kranjčar najavio dobri zagrebački Dinamo u Tbilisiju

Ponedjeljak, 01. kolovoza 2016. 18:59 Napisao/la  SC

Moramo biti svjesni da Dinamo Tbilisi može iznenaditi, kaže Kranjčar pred utakmicu u utorak

Nogometaši Dinama odradili su trening u Tbilisiju prije uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka, koja se igra u utorak:

- Mislim da je Dinamo Tbilisi u prvoj utakmici pokazao svoje vrijednosti, dobro su kontrolirali igru i imali su određenih prilika. Međutim, mi smo bili na visini zadatka kako smo htjeli i slavili smo zasluženih 2:0. Moja je momčad odigrala kvalitetno, ali moramo biti svjesni da Dinamo Tbilisi može iznenaditi. Nadam se da ćemo ovdje ostvariti rezultat za prolaz dalje. Nemamo na dispoziciji Machada koji se ozlijedio i neće biti s nama. Imamo još nekoliko ozlijeđenih igrača, ali gledajući po reakciji naših liječnika oni bi možda mogli biti na raspolaganju za ovu utakmicu. S kojom taktikom ću ići? Mislim da ste svjesni da vam ne mogu otkriti s kojom momčadi i taktikom ćemo igrati.  Imamo određenih zamisli i nadam se da ćemo kroz ostvarivanje tih zamisli doći do željenog rezultata. Vidjet ćete dobru momčad, kao i u prvoj utakmici, ali iskustvo me uči da moramo biti oprezni jer nogomet je nepredvidiv, rekao je trener Zlatko Kranjčar na presici pred utakmicu.

Kranjčar smatra da utakmica protiv S. Belupa (1:1) neće ostaviti trag na prostupu igrača:

- U toj smo utakmici odmorili neke igrače za ovu uzvratnu utakmicu. Očekivanje je, naravno, bilo da ćemo slaviti u prvenstvu, ali kažem, namjerno smo petoricu igrača odmarali za ovaj susret u Tbilisiju, kaže Kranjčar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.