Liga prvaka: Real u obranu naslova kreće protiv Basela, Borussia (D) - Arsenal poslastica večeri

Utorak, 16. rujna 2014. 16:04 Napisao/la  SC

Od hrvatskih nogometaša prvu večer na teren bi trebali istrčati Luka Modirć (Real), Mario Mandžukić (Atletico), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Bayer) i Danijel Subašić (Monaco)

Utakmicama 1. kola u skupinama A, B, C i D krenut će Liga prvaka, najelitnije nogometno natjecanje na svijetu. Real Madrid, čije boje brani hrvatski reprezentatvac Luka Modrić, u obranu naslova krenut će domaćim ogledom protiv Basela. Prošlogodišnji finalist Atletico Madrida, u čijim je redovima za pogotke zadužen Mario Mandžukić, počinje svoj put gostovanjem kod grčkog Olympiakosa.

Dejan Lovren u dresu Liverpoola dočekat će Ludogoretc. Hrvatski reprezentativac već je u Ligi prvaka igrao u dresu Lyona.

- Na novom sam početku u Liverpoolu, dvije godine nisam igrao Ligu prvaka. Treba nam pobjeda na otvaranju jer nitko u Ligi prvaka nije slučajno. Ovu utakmicu treba tretirati kao i sve ostale, rekao je Dejan Lovren.

Inače, u utorak će se susreti Monaco i Bayer Leverkusen. Na vratima momčadi Monaca je Danijel Subašić, boje apoteakra brani Tin Jedvaj koji je u posljednjih nekoliko utakmica u odličnoj golgeterskoj formi.

Skupina A: Juventus - Malmo, Olympiakos - Atletico Madrid.

Skupina B: Liverpool - Ludogoretc, Real Madrid - Basel.

Skupina C: Benfica - Zenit, Monaco - Bayer Leverkusen.

Skupina D: Borussia (D) - Arsenal, Galatasaray - Anderlecht.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.