ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Modrić protiv Mandžukića u četvrtfinalu

Petak, 20. ožujka 2015. 13:19 Napisao/la  SC

Parovi četvrtfinala: Atletico - Real Madrid, PSG - Barcelona, Juventus - Monaco, Porto - Bayern

U Nyonu su izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka, a u reprizi prošlogodišnjeg finala sastat će se branitelj naslova Real Madrid i Atletico. Bit će to treći ovosezonski okršaj gradskih rivala u nokaut natjecanjima, a u prethodna dva u Kupu Kralja i Superkupu slavio je Atletico. Bit će ovo i dvoboj hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića (Real) i Marija Mandžukića (Atletico).

Ivan Rakitić će s Barcelonom igrati protiv PSG-a, kluba kojeg su Katalonci prije dvije godine izbacili u četvrtfinalu, a ove sezone ostavili iza sebe u grupnoj fazi Lige prvaka.

Danijel Subašić će s Monacom polufinale loviti protiv Juventusa koji je s ukupnih 5:1 u osmini finala razbio Borussiju Dortmund. U jedinom okršaju bez hrvatskih nogometaša sastaju se Porto i Bayern. Njemački prvak je izgubio samo jednu od dosadašnje 22 utakmice protiv portugalskih klubova, a u posljednja dva susreta s Portugalcima zabili su Sportingu dvanaest golova. Ipak, Porto je u finalu Lige prvaka 1987. godine slavio upravo protiv Bayerna.

U prvim utakmicama domaćini su PSG, Atletico, Porto i Juventus. Prvi susreti četvrtfinala igraju se 14. i 15. travnja, a uzvratne utakmice su tjedan dana kasnije. Finale će se odigrati 6. lipnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Liga prvaka - parovi četvrtfinala: Atletico - Real Madrid, PSG - Barcelona, Juventus - Monaco, Porto - Bayern

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.