Liga prvaka: Liverpool na Santiago Bernabeu u borbi za goli život u Europi

Utorak, 04. studenog 2014. 11:58 Napisao/la  SC

Real je vodeća momčad Primere s formom u konstanti, dok se Englezima ovog vikenda dogodio novi poraz od Newcastlea u prvenstvu.

Večeras su na rasporedu utakmice četvrtog kola Lige prvaka u skupinama A, B, C i D. Radi se dakako, o svojevrsnim uzvratima utakmica koje su odigrane prije dva tjedna, pa će se tako još jednom sastati madridski Real i Liverpool. Obračun na Anfieldu završio je gostujućom (0:3) pobjedom, pa će igračima Brendana Rogersa ovoga puta biti još teže. Real je vodeća momčad Primere s formom u konstanti, dok se Englezima ovog vikenda dogodio novi poraz od Newcastlea u prvenstvu. U slučaju poraza Liverpoola i pobjede bilo koje momčadi u srazu Basela i Ludogoretsa, europski će život Liverpoola biti ugrožen uoči posljednja dva kola.

U skupini A se također vodi zanimljiva borba u kojoj sve četiri momčadi još konkuriraju za drugi krug natjecanja. Nakon poraza u Grčkoj, nogometaši Juventusa će pred svojim navijačima protiv Olympiakosa pokušati opravdati imidž talijanskog nogometa, ali i uhvatiti priključak na ljestvici. Novoj se pobjedi nada i madridski Atletico. Lanjski je finalist u prošlom kolu kod kuće svladao Malmo, isto će pokušati učiniti i u Švedskoj.

Skupinu C okarakterizirat će izravna borba između Zenita i Bayera iz Leverkusena. Apotekari u u prošlom kolu slavili 2:0 kod kuće, Rusima igra pobjeda u nadi da će se plasirati dalje, dok iz prikrajka vreba Benfica. Iako iz tri kola Portugalci imaju tek jedan bod, domaća pobjeda protiv Monaca mogla bi ih gurnuti u borbu za drugi krug. Skupina D je u pogledu natjecanja najmanje zanimljiva. Očekuje se da domaćim pobjedama večeras Arsenal i dortmundska Borussia još više odmaknu Anderlechtu i Galatasarayu.

Liga prvaka, 4. kolo (20.45)
Skupina A: Juventus - Olympiakos, Malmo - Atletico
Skupina B: Real (M) - Liverpool, Basel - Ludogorets
Skupina C: Zenit - Bayer (18), Benfica - Monaco
Skupina D: Arsenal - Anderlecht, Borussia (D) - Galatasaray

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.