Liga prvaka: Legia izbačena, Celtic prošao dalje nakon uvjerljivog poraza!

Petak, 08. kolovoza 2014. 12:07 Napisao/la  SC

Poljski klub je u dvije utakmice s ukupnih 6:1 (4:1, 2:0) izbacio Celtic, ali je napravio kardinalnu pogrešku uvrstivši u momčad Bartosza Bereszynskog koji je prošle sezone u posljednjoj utakmici Europske lige zaradio crveni karton

Nogometaši Legije iz Varšave izbačeni su iz Lige prvaka. Naime, poljski klub je u dvije utakmice s ukupnih 6:1 (4:1, 2:0) izbacio Celtic, ali je napravio kardinalnu pogrešku uvrstivši u momčad Bartosza Bereszynskog koji je prošle sezone u posljednjoj utakmici Europske lige zaradio crveni karton i nije imao pravo nastupa!

UEFA je drugu utakmicu registrirala 3:0 za Celtic i škotski klub je tako prošao dalje zbog gola u gostima! Celtic je na sličan način prije nekoliko dana prošao Sion nakon što je švicarski klub uvrstio igrača koji nije imao pravo nastupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.