Liga prvaka: Ivan Rakitić strijelac u pobjedi Seville u Krasnodaru, pobjeda Chelseaja u Rennesu

Utorak, 24. studenog 2020. 20:48 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić sa suigračima
Ivan Rakitić sa suigračima

Prekrasnim pogotkom Ivana Rakitića i pogotkom El Haddadija u petoj minuti dodatnog vremena nogometaši Seville pobijedili su Krasnodar na gostovanju rezultatom 2:1..

Rakitić je s volejom s dvadesetak metara svladao domaćeg vratara odmah na otvaranju utakmice (4. minuta), nogometaši Krasnodara u 56. minuti uspjeli su izjednačiti preko Wandersona, koji je u igru ušao na otvaranju drugog dijela, a u posljednjim sekundama utakmice El Haddadi donio je pobjedu gostima.  

U drugoj utakmici E skupine nogometaši Chelseaja slavili su na gostovanju u Rennesu.

Gosti su poveli u 22. minuti pogotkom Odoi-Hudsona, pet minuta prije kraja utakmice Guirassy je poravnao rezultat, ali je pobjedu gostima donio Giroud u prvoj minuti sudačkog vremena.

Mateo Kovačić igrao je do 76. minute, kada ga je odmijenio Havertz.

Rezultati 4. kola E skupine: Krasnodar – Sevilla 1:2 (Wanderson 56/Rakitić 4, El Haddadi 90+5), Rennes – Chelsea 1:2 (Guirassy 85/Odoi-Hudson 22, Giroud 90+1).

Poredak: Chelsea 10, Sevilla 10, Krasnodar 2, Rennes 1 bod.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.