LIGA PRVAKA

Bebek sudio u Moskvi, Strahonja u Bjelorusiji

Utorak, 20. studenog 2012. 18:17 Napisao/la  I. Milatić

Bebeku je Spartak - Barcelona bila treća utakmica u skupinama Lige prvaka

Najbolji hrvatski nogometni suci proveli su utorak na travnjacima nogometne Lige prvaka. Nakon što je bio proglašen jednim od najboljih mladih europskih sudaca, pa je „izletio“ s liste, 35-godišnji Riječanin Ivan Bebek sudio je utakmicu u Moskvi gdje je Barcelona pobijedila (3:0) Spartak.

Bebeku je ovo bila treća utakmica u skupinama Lige prvaka, nakon dvoboja Zenita i Anderlechta te Fenerbahčea i Marseillea na kojoj je zbog nekih svojih odluka podigao popriličnu buru. Kao i u prethodna dva „nastupa“ u najjačem europskom klupskom natjecanju Bebeku su pomagali Tomislav Petrović i Miro Grbić dok su dodatni pomoćni suci iza gola bili Splićanin Goran Gabrilo i još jedan Riječanin Domagoj Vučkov.

Zagrepčanin Marijo Strahonja na kojega u Rijeci ne gledaju sa posebnim simpatijama svoj je „put“ u ovosezonskoj Ligi prvaka započeo dvobojem četvrtog pretkola između Kopenhagena i Lillea. Od ove je godine u elitnom razvojnom razredu sudaca, a kao logičan slijed toga jest i činjenica da ovoga utorka sudio dvoboj BATE Borisova i Lillea (0:2). Strahonjini pomoćnici bili su Siniša Premužaj i Igor Krmar dok su Igor Pristovnik i Ante Vučemilović bili pomoćnici iza golova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.