Liga prvaka: Ivajlo Petev uoči Seville najavio defenzivnu igru s trojicom stopera

Utorak, 01. studenog 2016. 23:11 Napisao/la  SC

Znamo kakva je ekipa na terenu protiv nas, potrudit ćemo se i odradit ćemo dobro defanzivu, kaže Petev


Dinamo u 4. kolu Lige prvaka igra u Sevilli, utakmica u srijedu za Dinamo prije svega predstavlja mogućnost da igrom barem nasluti da vrijedi sudjelovanja u Ligi prvaka.

- Čeka nas još jedna velika utakmica Lige prvaka. Nadam se dobroj utakmici, našoj dobroj igri i dat ćemo sve od sebe. Znamo kakva je ekipa na terenu protiv nas, potrudit ćemo se i odradit ćemo dobro defanzivu. Isto tako, tražit ćemo i pokušati iskoristiti svaku svoju šansu protiv Seville. Znam što naš domaćin može, znam kakve igrače ima i vidjeli smo njihovu kvalitetu i u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka, rekao je Ivajlo Petev na službenoj presici pred utakmicu.

Prema najavama Dinamo bi trebao igrati s trojicom stopera, ispred Livakovića trebali bi igrati Sigali, Schildenfeld i Benković.

Na bokovima trebali bi igrati Stojanović i Pivarić, u sredini Jonas, Pavičić i Ćorić, u napadu Soudani i Fernandes.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.