Liga prvaka: Inter ostvario plasman u završnicu nakon deset godina

Srijeda, 24. studenog 2021. 21:48 Napisao/la  SC
Simone Inzaghi
Simone Inzaghi

Edin Džeko dvama pogocima osigurao je Inter završnicu Lige prvaka:

- Zbog toga me je Inter doveo, pokušavam dati svoj doprinos! Napravili smo puno pogrešaka u prvom poluvremenu, njihov je vratar bio jako dobar. Na ovoj razini trebate imati strpljenja, nismo primili gol i dva puta zabili u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme se činilo kao da je gol proklet, lopta jednostavno nije htjela ući, dva su nam gola poništena,... Srećom, na kraju smo zabili, kazao je Džeko koji je zabio 50 golova u UEFA-inim natjecanjima.

- Prolazak u 1/16 finala  veliki je uspjeh, rekao sam to kada sam predstavljen kao trener Intera. Onog dana kada sam potpisao ugovor, rekao sam da je to cilj, nešto što Inter nije napravio više od 10 godina. Ostvarili smo ovaj uspjeh samo tri dana nakon što smo pobijedili Napoli u Seriji A, kazao je zadovoljni trener Simone Inzaghi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.