Liga prvaka: Impresivna Bayernova statistika u porazu od PSG-a

Četvrtak, 08. travnja 2021. 09:15 Napisao/la  SC
Mbappe dvostruki strijelac u Munchenu
Mbappe dvostruki strijelac u Munchenu

PSG je pobijedio (3:2) Bayern u prvoj utakmici četvrtfinala odigranoj u Munchenu, u reprizi finala Lige prvaka momčad PSG stekla je rezultatsku prednost uoči uzvrata koji će sigurno biti neizvjestan:

- Dali su nam tri gola iz nekoliko šansi koje su imali, dok smo ih mi promašili previše. Mogli smo ostvariti bolji rezultat, ali nismo bili efikasni. Bez obzira na sve zadovoljan sam igrom ekipe i načinom na koji smo igrali. Promašili smo dosta prilika, ali način na koji smo igrali je bio impresivan. Ne volim gubiti, ali već ako moramo gubiti neka to bude na ovakav način, igrajući pravi nogomet. Ako pogledamo meč, možemo očekivati pozitivan rezultat u Parizu, rekao je trener Bayerna Hansi Flick.

Statistika potvrđuje Flickov dojam, udarci prema vratima 23/5, udarci u okvir 12/4, udarci iz kuta 15/1...

Ukratko, sve su brojke bile na strani Bayerna osim najvažnijih, u nogometu se ne živi od dojma nego od rezultata.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.