Liga prvaka: Dinamo i RB Salzburg odgodili odluku, Rog izjednačio iz kaznenog udarca

Utorak, 16. kolovoza 2016. 22:49 Napisao/la  SC

Prva utakmica play-offa: Dinamo - RB Salzburg 1:1.  Salzburg je bio bolja momčad u drugom dijelu utakmice


Dinamo i RB Salzburg odgodili su odluku o sudioniku Lige prvaka za sedam dana, kada će se igrati uzvratna utakmica. U prvoj utakmici play-offa pred 15.000 gledatelja na Maksimiru Dinamo i RB Salzburg odigrali su neodlučeno 1:1.

U 59. minuti Wanderson je ubacio s lijeve strane, Lazaro pobjegao Stojanoviću i glavom u padu zakucao loptu u mrežu - 0:1.

U 75. minuti Rog je izmaknulop loptu Bernardu, koji je zakasnio s uklizavanjem i skrivio kazneni udarac. Rog je sigurno zatresao mrežu - 1:1.

Salzburg je bio bolja momčad u drugom dijelu utakmice, kada je austrijski prvak priredio nekoliko obećavajućih situacija za pogodak. Nakon Antolićeve pogreške u 55. minuti Wanderson nije bio precizan.

Veliku priliku gosti promašili u prvom dijelu, točnije Hintereggerov udarac u 30. minuti obranio je Eduardo.

Dinamo je ostvario veći posjed lopte, također je stvorio nekoliko (polu)prilika od kojih Ćorićev udarac glavom u 74. minuti spadao u najbolje.

DINAMO: Eduardo, Stojanović, Sigali, Benković, Matel, Antolić (65 Ćorić), Jonas, Knežević (57 Pavičić), Rog, Soudani, Fernandes (78 Henriquez)

RB SALZBURG: Walke, Schwegler, Ćaleta-Car, Hinteregger, Ulmer, Lazaro, Laimer, Bernardo, Berisha, Soriano (63 Guldbrandsen), Wanderson (78 Lainer)

Prva utakmica play-offa Lige prvaka: Dinamo - RB Salzburg 1:1 (Rog 76-11m/Lazaro 59)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.