LIGA PRVAKA

Rakitić strijelac u pobjedi Seville

Srijeda, 04. studenog 2020. 20:42 Napisao/la  SC

Ter Stegen spašavao Barcelonu

Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Liga prvaka – 3. kolo

Ivan Rakitić bio je jedan od najboljih pojedinaca Seville u iznenađujuće teško ostvarenoj pobjedi protiv Krasnodara.

Rusi su već u 21. minuti imali 2:0, Rakitić je smanjio zaostatak (41), nekoliko minuta kasnije Sevilla je ostala s desetoricom u polju.

U 60. minuti trener Lopetequi je u igru poslao En Nesyrija, koji je u 69. minuti poravnao rezultat, a u 72. nakon Rakitićevog ubačaja donio pobjedu Andalužanima.

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta.

Mateo Kovačić s klupe je gledao dominaciju Chelseaja protiv Rennesa, u igru je ušao u 63. minuti, nakon što je njegova momčad već imala 3:0 i igrača više u polju.

Nakon što su u prošlom kolu Premierlige poraženi na domaćem terenu od Arsenala, momčad Ole Gunnara Solskjera poražena je i u 3. kolu H skupine Lige prvaka u Istanbulu.

Demba Ba i Edin Višča donijeli su prvu pobjedu Basaksehiru.

Posrtaj „crvenih vragova“ iskoristili su nogometaši Red Bull Leipziga, koji su se pobjedom nad PSG-om izjednačili s Manchester Unitedom na vrhu H skupine.

Parižani su mogli pitanje pobjednika riješiti do odmora, Di Maria je već u 6. minuti doveo goste u vodstvo, deset minuta kasnije promašio je kazneni udarac, nekoliko puta zatresli su mrežu iz nedozvoljene pozicije, a onda su domaćini sve riješili.

Nkonku u 42. i Forsberg u 56. minuti preokrenuli su rezultat, za Parižane povratka nije bilo nakon isključenja Gueyea.

Dani Olmo igrao je do 64. minute.

U Sankt Peterburgu su nogometaši Zenita do 82. minute imali pobjedu u rukama, a onda je Caicedo pogodio za remi pa je na čelo ljestvice u skupini F izbila dortmundska Borussija nakon uvjerljive pobjede u Belgiji kod Club Bruggea.

Desetkovani Dinamo Kijev pružio je više nego solidan otpor Barceloni, izluđivali su ih kontrama, čast je spašavao vratar Marc-Andre ter Stegen.

 Juventus se dvama Moratinim i dvama Dybalinim pogocima prošetao do pobjede protiv Ferencvarosa.

Skupina E: Chelsea – Rennes 3:0 (Werner 10-11 m, 41-11 m, Abraham 50), Sevilla – Krasnodar 3:2 (Rakitić 41, En Nesyri 69, 72/Suleymanov 17, Berg 21-11 m).

Poredak: Chelsea 8, Sevilla 7, Krasnodar 4, Rennes 1 bod.

Skupina F: Zenit – Lazio 1:1 (Erokhin 32/Caicedo 82), Club Brugge – Borussia Dortmund 0:3 (Hazard 14, Haaland 18, 32).

Poredak: Borussia Dortmund 6, Lazio 5, Club Brugge 4, Zenit 1 bod.

Skupina  G: Barcelona – Dinamo Kijev 2:1 (Messi 5-11 m, Pique 65/Tsygankov 75), Ferencvaros – Juventus 1:4 (Boli 90/Morata 7, 60, Dybala 73, 81).

Poredak: Barcelona 9, Juventus 6, Dinamo Kijev i Ferencvaros 1 bod.

Skupina H: Basaksehir – Manchester United 2:1 (Ba 13, Višča 40/Martial 43), RB Leipzig – PSG 2:1 (Nkonku 42, Forsberg 56-11 m/Di Maria 6).

Poredak: Manchester United i RB Leipzig 6, PSG i Basaksehir 3 boda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.