Liga prvaka: Arsene Wenger potpisuje remi protiv Bayerna u srijedu

Ponedjeljak, 02. studenog 2015. 22:23 Napisao/la  SC

Rastemo iz utakmice u utakmicu i još ćemo rasti, kaže Wenger


Arsenal u srijedu igra protiv Bayerna na Allianz Areni, za Arsenea Wengera ishod utakmice može biti ključan u raspletu skupine Lige prvaka u kojoj su Dinamo i Olympiacos. Obje su momčadi pobijedile Arsenal, ali su topnici uspjeli pobijediti Bayern i zakomplicirati stanje na ljestvici.

- Moramo smanjiti njihov pritisak koliko god možemo. Ako ćemo se samo braniti, onda neće biti dobro. Odmah potpisujem bod u srijedu. S njihovim napadačkim kvalitetama, bit će to teških 90 minuta. Moramo pokušati zabiti, napasti, jer tako znamo igrati. Rastemo iz utakmice u utakmicu i još ćemo rasti. Ako pogledate tablicu od 1. siječnja, mi smo momčad koja je uzela više bodova nego itko drugi u prvenstvu, kaže Wenger.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.