Kylian Mbappe glavna briga trenera Bayerna uoči uzvrata

Srijeda, 15. veljače 2023. 09:04 Napisao/la  SC

Tko je favorit? PSG, kao i uvijek, rekao je Mbappe nakon poraza, čim je ušao počela se igrati drugačija utakmica

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Kylian Mbappe u kratkom vremenu pokazao je da je najbolji napadač na svijetu.

Dugo je bio ozlijeđen, nije potpuno sprema, u igru protiv Bayerna ušao je u 57. minuti i odmah se počela igrati drugačija utakmica.

Bayern više nije dominirao, obrana bavarskog kluba morala se povući i suziti prostor, odmah je popustio pritisak na zadnju liniju PSG-a.

Drugim riječima, PSG s Mbappeom u sastavu nije rekao zadnu riječ u Ligi prvaka bez obzira na poraz (0:1) u Parizu:

- Tko je favorit? PSG, kao i uvijek, rekao je Mbappe nakon utakmice.

- Moramo biti pozitivni. Iz onog što sam vidio, dosta je prostora za napredak. Sposobni smo napraviti problem Bayernu. Ipak, morat ćemo ostati zdravi, kaže Mbappe.

Trener Bayerna Julian Nagelsmann svjestan je da će se u uzvrati igrati drugačija utakmica ako Mbappe bude potpuno spreman:

- Mbappe sam može promijeniti svaku utakmicu. PSG se probudio kada je ušao, puno su bolja momčad kada on igra. Imamo neke dobre ideje kako se nositi s njim u uzvratu, ali jasno je da Mbappe može riješiti bilo koju utakmicu, rekao je trener Bayerna nakon utakmice.

Lea Messija i Neymara nitko nije ni spomenuo iako su odigrali cijelu utakmicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.