Kylian Mbappe: Da sam svoju budućnost vezao uz Ligu prvaka, davno bih otišao iz PSG-a!

Srijeda, 08. ožujka 2023. 10:23 Napisao/la  SC

PSG ostao bez ozlijeđenog Neymara do kraja sezone,  Bayernu se vratio senegalski napadač Sadio Mane

Kylian Mbappe: Da sam svoju budućnost vezao uz Ligu prvaka, davno bih otišao iz PSG-a!

PSG večeras u Munchenu igra utakmicu koja će odrediti sezonu, od 21 sat počinje uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka.

Bayern je pobijedio (1:0) u Parizu, njemačka momčad dominirala je sve dok u igru nije ušao Kylian Mbappe.

Najbolji napadač na svijetu vraćao se nakon ozljede uoči utakmice u Parizu, potpuno je spreman za večerašnju utakmicu u Munchenu.

Uoči utakmice protiv Bayerna u Parizu kao i obično prevladavaju spekulacije o sudbinskoj utakmici za Mbappea, francuski mediji najavljuju da će mladi francuski napadač otići na kraju sezone ako PSG ne osvoji Ligu prvaka:

- Da sam svoju budućnost vezao uz Ligu prvaka, davno bih otišao. Mislim da ova utakmica neće imati utjecaja na moj ostanak, ovdje sam jako sam sretan. Ne razmišljam ni o čemu drugom osim o uspjehu PSG-a, demantirao je spekulacije Mbappe.

PSG je igrao finale Lige prvaka 2020. godine, osim toga u 11 uzastopnih sezona u Ligi prvaka samo jednom je stigao do polufinala.

Prva je utakmica potvrdila da od Mbappea najviše ovisi ishod večerašnje utakmice:

- Najspektakularniji igrač je Kylian, to je lako uočiti. Njegova eksplozivnost, njegovo brzo donošenje odluka jako je učinkovito, mislim da ga cijeli svijet voli gledati. Ako naš plan uspije, on se večeras neće zabavljati, najavio je iskusni napadač Bayerna Thomas Muller.

PSG je ostao bez ozlijeđenog Neymara, a Bayernu se vratilo veliko pojačanje.

Sadio Mane spreman je nakon duže stanke zbog ozljede, Julian Nagelsmann najavio je mogućnost da se senegalski napadač pojavi na terenu tijekom utakmice.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.