REAL MADRID - LIVERPOOL Jurgen Klopp: Rekao sam nakon finala da ne bih pozvao Sergia Ramosa na svoj rođendan, u međuvremenu bih opet razmislio o tome!

Utorak, 06. travnja 2021. 12:30 Napisao/la  SC

Ishod finala 2018. godine bitno odredio Sergio Ramos, koji je u 30. minuti ozlijedio Mohameda Salaha, prema formi tada najboljega napadača na svijetu

Sergio Raos teže ozlijedio rame Mohamedu Salahu
Sergio Raos teže ozlijedio rame Mohamedu Salahu

Liverpool u utorak navečer igra protiv Real Madrida prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Uoči utakmice novinari su Jurgena Kloppa podsjetili na finale 2018. godine, Real Madrid pobijedio (3:1) je Liverpool nakon katastrofalnih reakcija vratara Lorisa Kariusa.

Pogotke su postignuli Karim Benzema (51) i Gareth Bale (64, 83) za Real Madrid, Sadio Mané (55) postigao je pogodak za Liverpool.

Ishod utakmice bitno je odredio Sergio Ramos, koji je u 30. minuti ozlijedio Mohameda Salaha, prema formi tada najboljega napadača na svijetu.

Nakon utakmice Klopp je sarkastično prokomentirao Ramosov start izjavom da kapetana Real Madrida sigurno ne bi pozvao na proslavu svog rođendana.

- Nisam motiviran osvetom! Moja motivacija je najviša, jer je ovo Liga prvaka i želimo proći u sljedeće kolo, ali ovo nema nikakve veze s 2018. godinom. Prvi put igramo Real Madrid od tada, naravno da se sjećam finalne utakmice. Rekao sam nakon utakmice da tada ne bih pozvao Sergia Ramosa na svoj rođendan, u međuvremenu bih opet razmislio o tome. Naravno da sam rekao da mi se ne sviđa što se dogodilo te noći. Bila je to za nas neobična noć, ali bilo je to davno. Ne mogu vratiti ni taj osjećaj, ni bijes, pa ni ne pokušavam. Pokušavam pripremiti svoju momčad za utakmicu u utorak. Teška je sezona iz nas, ali želimo pokazati koliko smo dobri, kazao je Kloop.

Večeras (21) igraju Manchester City - Borussia (D) i Real Madrid - Liverpool.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.