Jürgen Klopp: Pepov i moj stil su slični, ali on je uvijek imao bolje momčadi od mene

Utorak, 03. travnja 2018. 09:29 Napisao/la  SC
Jurgen Kloop i Pep Guardiola
Jurgen Kloop i Pep Guardiola

Liverpool u srijedu na Anfieldu igra protiv Manchester Cityja, u Ligi prvaka međusobno igraju dvije najatraktivnije momčadi Premierlige.

Treneri Jürgen Klopp i Pep Guardiola gaje sličan pristup nogometu što jamči spektakl:

- Između mog i Pepovog stila igre zapravo nema velike razlike, ali on je uvijek imao bolje momčadi od mene. Možete vidjeti to i sada u Manchester Cityju koji ima puno više bodova u prvenstvu od nas. Ali, ta razlika nikad nije bila manja nego sada. Kada smo trenirali Bayern i Borussiju, razlika je bila stvarno velika. Pozicioniranje je bitno, ali to nisu nikakve čarolije. On uvijek ima sjajne momčadi koje donose fantastične odluke - U Barceloni su to bili Xavi, Iniesta, Busquets, Messi,... U Bayernu je imamo sjajne igrače, a sada ima Gündogana, Silvu, Agüera, Sanea, Sterlinga i Gabriela Jesusa, kaže Klopp koji je pobijedio Guardiolu u pet utakmica u svim natjecanjima, više nego ijedan drugi trener.

U prethodne dvije međusobne utakmice ove sezone, gledatelji su vidjeli čak 12 golova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.