Igrači PSG-a nisu imali mirnu noć, navijači Barcelone priredili bakljadu

Utorak, 16. veljače 2021. 21:29 Napisao/la  SC
Igrači PSG-a nisu imali mirnu noć, navijači Barcelone priredili bakljadu

Navijači Barcelone tijekom gostovanja PSG-a iskazali su privrženost klubu i Leu Messiju.

Odmah po dolasku momčadi PSG-a, okupili su se ispred hotela gdje su uvredama dočekali vlasnika pariškog kluba Nassera Al-Khelaifija, koji nakon Neymara želi dovesti Messija.

PSG je postao još omraženiji nakon što je trener postao Mauricio Pochettino, nekadašnji igrač i trener gradskog rivala Espanyola svojedobno je izjavio da ni po koju cijenu ne bi postao trener Barceolone

Tijekom noći navijači su ispred hotela priredili bakljadu u čast Pochettina i njegovih igrača, koji nisu imali mirnu noć.

Uoči utakmice navijači Barcelone okupili su se ispred stadiona Camp Nou da bi iskazali podršku momčadi i Leu Messiju, koji je navijačima uzvratio već u 26. minuti, kada je realizirao kazneni udarac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.