Genaro Gattuso: Messi je najveći po tome kako živi svoju karijeru

Ponedjeljak, 24. veljače 2020. 19:09 Napisao/la  SC

Messi je primjer koji djeca trebaju slijediti, nikada nije izjavio ništa neprikladno. On radi stvari koje viđate samo na Playstationu, kaže trener Napolija

Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso u najavi utakmice Napolija i Milana posebno se osvrnuo na Lea Messija, koji je protiv Eibara postigao četiri pogotka:

- Čitam da moramo zatvoriti Messija, ali nije Barcelona samo on. Ne možeš zaustaviti Messija, ali moji igrači moraju to pokušati. Igramo protiv Barcelone, ne samo protiv Messija. Nema smisla imati igrača koji striktno prati Messija, rekao je Gattuso prije nego što je nekoliko tečenica posvetio najbolje nogometašu na svijetu:

- Messi nije samo sjajan nogometaš, on je najveći po tome kako živi svoju karijeru. Messi je primjer koji djeca trebaju slijediti, nikada nije izjavio ništa neprikladno. On radi stvari koje viđate samo na Playstationu, stvari koje ne možete ni zamisliti. On je godinama najbolji svih vremena, kazao je Gattuso prije nego što su ga novinari zamolili da usporedi Messija i Diega Maradonu:

- Diego je nogometni Bog, to nisam danas prvi put rekao. Nikad ga nisam vidio izbliza, ali znam da je bio prvak. Danas vidim kako Messi radi stvari koje je Maradona radio. Žao mi je što da nisam gledao Maradonu, nisam imao mogućnost vidjeti nešto tako lijepo u nogometu, rekao je trener Napolija.

Napoli i Milan utakmicu osmine finala Lige prvaka igraju u utorak u Napulju.

Za sada nema najava da bi utakmica mogla biti podvrgnuta posebnom tretmanu zbog epidemije koronavirusa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.