Fenomen Leo Messi: Pogledajte što gledatelji u Glasgowu nisu vidjeli

Utorak, 01. listopada 2013. 11:26 Napisao/la  SC

Messi je u Primeri postigao 8 pogodaka, protiv Ajaxa (4:0) u prvoj utakmici Lige prvaka ostvario je hat-trick. Iznad svega Messi je početkom sezone ponovo plijenio pažnju neviđenim majstorstvom

Leo Messi nije igrao utakmicu Lige prvaka protiv Celtica u utorak navečer, najbolji igrač na svijetu ozlijedio se u utakmici protiv 7. kola protiv Almerije i izašao iz igre nedugo nakon što je u 21. minuti postigao vodeći pogodak. Bio je to 11. pogodak u 9. utakmici od početka sezone!

Messi je u Primeri postigao 8 pogodaka, protiv Ajaxa (4:0) u prvoj utakmici Lige prvaka ostvario je hat-trick. Iznad svega Messi je početkom sezone ponovo plijenio pažnju sportske javnosti neviđenim majstorstvom i lucidnim potezima nakon kojih suparnici izgledaju kao nižerazredni igrači.

Pogledajte pregled najboljih Messijevih poteza koje gledatelji u utorak u Glasgowu nisu imali priliku vidjeti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.