El Clasico u finalu Lige prvaka, španjolske kladionice nemaju dvojbi

Petak, 16. ožujka 2012. 21:10 Napisao/la  SC

I onima koji se ne bave koeficijentima, jasno je da ždrijeb četvrtfinala sugerira El Clasico  u finalu

Prema očekivanju španjolskih kladionica u finalu Lige prvaka igrat će Barcelona i Real Madrid. I onima koji se ne bave koeficijentima, jasno je da ždrijeb četvrtfinala sugerira El Clasico  u finalu. Obje španjolske momčadi favoriti su protiv svih momčadi na svijetu osim kada igraju međusobno, što mogu igrati samo u finalu. Tada je Barcelona ipak u prednosti.

Do finala  Barcelona prvo mora eliminirati Milana, zatim ide na pobjednika para Benfica - Chelsea. Teško je očekivati da bio koja momčad na svijetu u dvjema utakmicama može eliminirati Barcelonu.

Real Madrid u četvrtfinalu ima lagan posao (Apoel), ali u polufinalu igra protiv pobjednika para Bayern - Marseille. Prema onome što pokazuje u posljednjim utakmicama, Bayern je trenutačno jedina europska momčad koja se ima pravo nadati uspjehu protiv španjolskih velikana.

Naravno da istinski ljubitelji nogometa priželjkuju još jedan spektakularni susret Ronalda i Messija na kraju tekuće sezone. Tko ih može spriječiti da 19. svibnja ne istrče na travnjak Alianz Arene u Munchenu?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.