Duje Ćaleta Car: Rijeka je odlična momčad koju vodi odličan trener, malo su nas iznenadili

Srijeda, 02. kolovoza 2017. 01:08 Napisao/la  SC

Očekuje nas jak protivnik i fanatična publika, rekao je Rose.


Marco Rose nije htio prihvatiti ulogu favorita uoči uzvratne utakmice protiv Rijeke u srijedu (20.45), trener RB Salzburga nije otrkio ništa novo:

- Očekuje nas jak protivnik i fanatična publika. Igramo protiv dobre ekipe, prvaka Hrvatske, a mi ćemo nastupiti hrabro s željom za prolaskom. Ovdje vladaju ekstremmni vremenski uvjeti, velike vrućine. Očekuje nas i vatrena publika, ali sve je to dio igre. Sve to moramo nadići, izaći hrabro na teren i odigrati tu utakmicu, rekao je Rose prije treninga na Rujevici.

Da najava utakmice s austrijske strane bude razumljiva hrvatskim novinarima pobrinuo se Duje Ćaleta Car.

- Za mene je ovo posebna utakmica. Lijepo se opet vratiti doma i zato se nadam da ću odigrati dobru utakmicu. Znali smo da je Rijeka odlična momčad, pratim hrvatsku ligu redovito i znam što su napravili u protekle dvije godine. Odlična momčad koju vodi odličan trener i malo su nas iznenadili. Moramo se pripremiti na sve što nas sutra čeka, igrati našu igru i nadati se najboljem. Ne bojimo se. Puno suigrača se raspitivalo o Rijeci. Rekao sam im da nisu slučajno osvojili duplu krunu, Ćaleta Car.