Dinamo - Vardar: Marko Pjaca igra od prve minute, Goce Sedloski očekuje pošteniji rezultat

Srijeda, 20. srpnja 2016. 13:35 Napisao/la  SC

Tako dugo dok je Marko naš igrač, on će biti na dispoziciji i protiv Vardara će krenuti od prve minute, kaže trener Zlatko Kranjčar


Dinamo večeras (20.45) protiv Vardara igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka, prednost 2:1 iz prve utakmice odigrane u Skopju čine se dostatnom za prolaz.

- Želimo potvrditi dobar rezultat iz Skopja. Analizirali smo tu utakmicu, napravit ćemo potrebne korekcije i biti još bolji. Vardar dolazi optimistično u Zagreb što poziva na oprez jer rezultat 2:1 može biti jako opasan. Posebno ako ne uđemo sa sto posto. Ekipa je osvježena, odmorna i spremna za utakmicu. Objektivno su kvaliteta i rezultat na našoj strani, pobjeda i igra protiv Lokomotive su pokazali da se dižemo i uz pomoć publike koju očekujem u većem broju možemo zajedno u 3. pretkolo, kaže trener Dinama Zlatko Kranjčar.

- Proveo sam sedam godina ovdje, ali sad sam trener Vardara. Dinamo je silan, moćan protivnik, koji posjeduje sjajne igrače. To je sjajno organiziran klub koji svake godine igra Ligu prvaka i Europsku ligu. Onih 90 minuta koje smo odigrali u Skopju i izgubili 1:2 nas bole, boli cijelu Makedoniju, jer poraz nismo zaslužili. Čestitam Dinamu, mi smo stvarali puno šansa, koje nažalost nismo uspjeli pretvoriti u golove. Imamo još 90 minuta uzvrata. Za mene, igrače i sve nas motiv je da pokažemo da igra u Skopju nije bila slučajna. Igrači će dati sve od sebe. Nadamo se da će ovaj put rezultat biti pošteniji prema nama, rekao je trener Vardara Goce Sedloski, nekadašnji igrač Dinaam.

Marko Pjaca nalazi se u specifičnoj situaciji dok čeka finalni dogovor između Juventusa i Dinama:

- Tako dugo dok je Marko naš igrač, on će biti na dispoziciji i protiv Vardara će krenuti od prve minute. To nam je sigurno velika stvar jer u prvoj utakmici zbog zdravstvene situacije nismo mogli računati na njega, kaže Kranjčar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.