Dinamo trenirao na stadionu Dragao, Domagoj Vida upitan zbog ozljede skočnog zgloba

Utorak, 20. studenog 2012. 23:18 Napisao/la  SC

Naša je vodilja prva utakmica koju smo igrali u Zagrebu, gdje smo uz malo sportske sreće mogli izvući pozitivan rezultat, kaže Čačić

Nogometaši Dinama odradili su na travnjaku stadiona Dragao trening uoči utakmice protiv Porta, koja se igra u srijedu od 20.45 sati. Nakon što su osjetili travnjak pred novinarima su se pojavili trener Ante Čačić i najiskusniji igrač u svlačionici Josip Šimunić

- Prema mojem mišljenju Porto je jedan od najboljih europskih momčadi u zadnji desetak godina, kad dođeš na ovakav stadion sve ti odmah postane jasno. Unatoč svemu nećemo se predati, kaže Šimunić.

- Naša je vodilja prva utakmica koju smo igrali u Zagrebu, gdje smo uz malo sportske sreće mogli izvući pozitivan rezultat. Porto je apsolutni favorit, ali u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji, ponovio je Ante Čačić teze koje javnost već zna napamet.

Dinamo u dvije sezone natjecanja po skupinama Lige prvaka još uvijek nije osvojio bod, a ove sezone nije postigao niti pogodak.

Za Čačića lošu vijest predstavlja ozljeda Domagoja Vide, koji je na posljednjem treningu uganuo skočni zglob, te je upitan za večerašnji ogled.

Fotogalerija: Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.