NEMA PREDAJE Dinamo otputovao u Porto na utakmicu Lige prvaka protiv lidera skupine

Utorak, 20. studenog 2012. 10:42 Napisao/la  SC

Iako je Porto odlična momčad koja je svoju kvalitetu već potvrdila time što su osigurali plasman u sljedeći krug, vjerujemo u dobar rezultat, rekao je Ivan Kelava, kapetan Dinama

Nogometaši Dinama u utorak ujutro otputovali su u Porto gdje ih u srijedu od 20.45 sati očekuje susret 5. kola Lige prvaka. Već je pomalo simpatično postalo ispraćivati Dinamove nogometaše koji svaki puta na gostovanje odlaze s velikom dozom optimizma, a u pravilu se vrate s punom mrežom i bez bodova. Inače, Porto je slavio u šest od posljednjih devet utakmica na domaćem terenu u europskim natjecanjima.

- Bit ćemo u podređenom položaju, to je normalno, ali najvažnije da odigramo koncentrirano. Nadam se da ćemo u trenucima, kada budemo imali loptu u našim nogama, biti samouvjereni, rekao je Ante Čačić, trener Dinama.

-  Pred nama je treće gostovanje u skupini Lige prvaka protiv možda i najjače momčadi naše skupine. Ipak, iako je Porto odlična momčad koja je svoju kvalitetu već potvrdila time što su osigurali plasman u sljedeći krug, vjerujemo u dobar rezultat, rekao je Ivan Kelava, kapetan Dinama.

- Odigrali smo stvarno odlično protiv Zadra, napunili se samopouzdanjem i iako znamo da će biti teško jer nas čeka potpuno drugačija utakmica i nećemo se predati, zaključio je Kelava.

Dinamo je u Portugal odletio sa 16 igrača i 2 vratara, a za utakmicu će konkurirati: Ivan Kelava, Romeo Mitrović, Šime Vrsaljko, Ante Puljić, Domagoj Vida, Josip Šimunić, Josip Pivarić, Arijan Ademi, Adrian Calello, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Sammir, Ivan Tomečak, Alen Halilović, Mehmed Alispahić, Duje Čop, Fatos Beqiraj i Ivan Krstanović.

Fotogalerija Goran Jakus/PIXSELL

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.