LIGA PRVAKA

Dinamo nastavio blamirati hrvatski nogomet

Srijeda, 07. studenog 2012. 12:39 Napisao/la  SC

Dinamova gol razlika nakon deset utakmica Lige prvaka iznosi "impresivnih" 3:32!

Psi laju, karavane prolaze. Tako bi se mogao opisati Dinamo mukotrpni hod po Ligi prvaka. Modri su i u Parku prinčeva nastavili rušiti negativne rekorde. Hrvatski prvak i ove je sezone daleko najslabija momčad elitnog nogometnog natjecanja. Zagrepčani su u Parizu ponovo propisno izblamirali hrvatski nogomet.

Klub iz Maksimirske zbog financijskih blagodati sudjelovanja u Ligi prvaka i ove sezone izgleda kao "putujući cirkus" na europskim nogometnim travnjacima. Uoči svake utakmice jedino je pitanje koliko će Dinamo "popiti" golova.

Modri su prošlu sezonu okončali kao najgora momčad u 20-godišnjoj povijesti natjecanja s katastrofalnom gol razlikom 3:22. Nakon posljednja dva poraza od najskuplje momčadi francuskog Le Championnata hrvatski je prvak dodatno podebljao "impresivne" brojke. Dinamova gol razlika nakon deset utakmica Lige prvaka iznosi 3:32!

Svi Dinamovi porazi
Sezona 2011/12
Skupina D 1. kolo: Dinamo - Real Madrid 0:1
2. kolo: Lyon - Dinamo 2:0
3. kolo: Dinamo - Ajax 0:2
4. kolo: Ajax - Dinamo 4:0
5. kolo: Real Madrid - Dinamo 6:2
6. kolo: Dinamo - Lyon 1:7

Sezona 2012/13
Skupina A 1. kolo: Dinamo - Porto 0:2
2. kolo: Dynamo (K) - Dinamo 2:0
3. kolo: Dinamo - PSG 0:2
4. kolo: PSG - Dinamo 4:0

Modre je opet uništio jedan od najboljih nogometaša današnjice Zlatan Ibrahimović, koji je s četiri asistencije hrvatskog prvaka potopio usred Pariza.

- Čestitam suigračima na prvih 60 minuta u Parizu. Zaista nije bilo loše. Idemo dalje raditi i trenirati, objasnio je nakon nove lekcije u Ligi prvaka Domagoj Vida, koji kao da nije svjestan da se nogometna utakmica igra 90 minuta.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.