DINAMO - AALBORG (20.45) Marcelo Brozović: Kada ih se visoko stisne, onda se izgube

Srijeda, 06. kolovoza 2014. 13:04 Napisao/la  SC

- Pričali smo nakon utakmice i vjerujemo da nećemo ponoviti pogreške iz Danske. Tamo nismo dobro krenuli nego smo bili u grču i bezveze griješili, no drugi dio smo bili bolji, zabili gol i bili puno kvalitetniji, kaže Arijan Ademi

Nogometaši Dinama u srijedu od 20.45 sati kreću po ulaznicu za Europu, prolaz protiv Aalborga u trećem pretkolu Lige prvaka osigurao bi modrima jesen u europskim kupovima, te im u najgorem slučaju garantira Ligu prvaka.

- Pričali smo nakon utakmice i vjerujemo da nećemo ponoviti pogreške iz Danske. Tamo nismo dobro krenuli nego smo bili u grču i bezveze griješili, no drugi dio smo bili bolji, zabili gol i bili puno kvalitetniji. Stvarno su uigrana ekipa. Imaju puno šablona i vidi se da su dugo zajedno. Ne smijemo ih nikako podcijeniti jer su odlična ekipa, ustvrdio je Ademi koji igra u sjajnoj formi.

- Najbolji nogomet u karijeri? Teško je reći... Kod gospodina Čačića sam također igrao jako dobro, ali svakako sam zadovoljan svojim igrama. Pokazali smo da se dižemo iz utakmice u utakmicu, došli su novi igrači, sve se više kužimo na terenu i kako bude prolazilo vrijeme tako ćemo biti sve bolji i bolji. Naravno, potrebni su nam navijači i podrška s tribina da prođemo ovu prepreku. Pozivamo ih i ovim putem da dođu na utakmicu i pomognu nam kako bismo zajedno slavili, zaključio je Arijan Ademi.

Jedna od glavnih uzdanica modrog sastava je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović

- Kada ih se visoko stisne se izgube, ali nismo uspjeli tamo zabiti još golova. Ipak, u Zagrebu ćemo pokazati da smo bolja momčad i vjerujemo u prolazak.  Čeka nas teška utakmica. Pokazali su u Danskoj, posebno u prvom dijelu, da su kvalitetna momčad i teških 90 minuta nas dijeli od europske jeseni, ali mi smo bolji i uz podršku navijača možemo do prolaza, rekao je Marcelo Brozović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.